Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablak szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: JNK - Szolár [3. oldal]
részletek »

Ablak szigetelés képes leírás: JNK - Szolár [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ablakszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 58 db
JNK Sealant Kft.

JNK Sealant Kft.

Cégünk fa nyílászárók utólagos szigetelésével foglalkozik. Fő profilunk: - fa nyílászárók utólagos szigetelésé svéd bemarásos technológiával - vasalatok felújítása, javítása, - zárak cseréje, - nyílászárók (ajtók, ablakok) passzintása, - ablakszárnyak felújítás hőszigetelt üvegre régi tokba, - bejárati ajtó téliesítés.

Karádi 2006 Kft.

Karádi 2006 Kft.

Euro-Strip technológiájú szigetelőanyagot használnak, amely szilikon tartalmának köszönhetően rugalmasságát 8-10 évig megtartja. A munka tartalmazza a nyílászárók leemelését, beépített szigeteléssel történő csavar cseréjét, illetve az ellendarabok beállítását.

Könyv: Házak, lakások mikroklímája - Szigetelés, szellőztetés

Könyv: Házak, lakások mikroklímája - Szigetelés, szellőztetés

A könyv főbb témakörei: Szakszerű hőszigetelés; Az ablakok hatása a belső mikroklímára; Nedvesség a belső térben; A belső levegő hőmérsékletének jelentősége; Fontos szempont a levegő minősége; A zaj elleni védelem; Fűtésszabályozás; Szellőztetés - mértékkel és káros következmények nélkül... A könyv 2004-ben jelent meg a Cser Kiadó gondozásában, a szerző Horst Fischer-Uhlig.

Makita Gyémánt-, falhoronyvágók

Makita Gyémánt-, falhoronyvágók

Makita Gyémánt-, falhoronyvágók a Makita szerszám webáruházban. Az oldalunkon megtekinthetik az újonnan feltöltött Makita, szerszám akicónkat.A Merkbau Kft. 1990-ben alakult hazai vállalkozás. Tevékenységünket építőipari kivitelezéssel kezdtük Németországban, majd Magyarországon. Cégünkről bővebb információt a Merkbau weboldalán olvashat. 1995-ben kezdtük meg a Makita elektromos kisgépek, valamint kőműves - burkoló - festő kéziszerszámok, utána pedig a Vormann termékek importját és hazai nagykereskedelmét. Választékunkat folyamatosan bővítve az ország egyik legnagyobb Makita kisgép és kéziszerszám forgalmazó cégévé váltunk. Belföldi beszállítóink mellett nagyrészt külföldi - német, dán, olasz, lengyel, cseh - partnerekkel dolgozunk együtt.

Műanyag ablak - Nyílászáró Centrum

Műanyag ablak - Nyílászáró Centrum

Műanyag ablakok raktárkészletről, vagy megrendelésre. Kedvező műanyag ablak árakkal és folyamatos akciókkal várjuk Önt az Áron Ház Kft. ajtó és ablak szaküzletben Budapesten. Termékeink között megtalál fehér színű, egy oldalán színes, két oldalán színes, valamint alumínium borítású műanyag ablakokat egyaránt. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, online ajánlatkérő opciónkkal is felveheti velünk a kapcsolatot, hogy Önnek még kényelmesebb legyen az ügyintézés. Tájékozódjon és kövesse figyelemmel akcióinkat!

Hirdetés
Műanyag ablakok - Ablakland

Műanyag ablakok - Ablakland

Kiváló hő és hangszigetelt műanyag és fa nyílászárók, minőségi, német profilokkal, ROTO vasalatokkal. Beltéri és kültéri ablakok - ajtók forgalmazása a legjobb áron. Online Árkalkulátor - Online ajánlatkérés - Ingyenes helyszíni felmérés - Leszállítás - Beépítés. Az Ablakland Online költségkalkulátorral rendelkezik, melynek segítségével az érdeklődő a választott nyílászáró árain túlmenőleg, a beépítési költséget is előre kalkulálhatja, illetve a nyílászárókhoz opcionálisan választható extrák (pl. szín felár) költségeit is előre kiszámíthatja. Az Online kalkuláció ajánlatkérésként egy kattintással elküldhető cégünk részére.

Nagy Hermész Enciklopédia

Nagy Hermész Enciklopédia

'... a tanács csak megtörtént dolgokon nem segít.' Lessing [ A Változó Világ bölcsességei ] olvashatjuk az oldalon, - és ez igaz az ablakszigetelés témájára is. A mai háztartások energiafogyasztásának, így energiaköltségeinek legnagyobb tétele a fűtés, ezért érzékeny veszteséget okoz az ajtóknál, ablakoknál, a tok és a szárny közötti hézagokon kiszökő meleg!

Nivoglas Kft. - Solymár

Nivoglas Kft. - Solymár

A növekvő követelményeket lágy-bevonatok, gáztöltések, többrétegű üvegek, valamint laminált biztonsági üvegek alkalmazásával elégítik ki. A modern technológiáknak köszönhetően az üveg alkalmazási területei is egyre bővülnek. A hőszigetelő üveg gyártásánál rendkívül széles termékkínálat áll rendelkezésre, a normál üvegszerkezetektől egészen a legmodernebb többfunkciós üvegszerkezetekig. Kínálatukban fellelhető szinte az összes rendelkezésre álló üvegtípus mellyel minden igényt ki tudnak elégíteni.

Nútmarógép utólagos ablakszigeteléshez

Nútmarógép utólagos ablakszigeteléshez

Ha felhalmozódna az utólagos ablakszigetelési munkánk, és elhatározzuk, hogy beszerzünk egy erre a célra kialakított speciális nútmaró gépet, akkor a Sparky Hungaria honlapján lehetőségünk van rá, hogy hozzájussunk.

Hirdetés
Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Okinablak Bt.

Okinablak Bt.

A nyílászáró szervizelés területén széleskörű szolgáltatást sorolnak fel. Olyan szigetelőanyagokat használnak, ami véd a hő a hang és por ellen. A rögzítési technikájuk nem tesz kárt, nem csúfítja és nem koszolja össze a nyílászárót, viszont fixen tartja a szigetelést és így jelentősen megnöveli a nyílászáró funkcióját és élettartalmát.

Oswald János

Oswald János

Nyílászárók utólagos szigetelése egy korszerű német technológiával, amellyel utólag modernizálhatjuk ablakainkat. A szigetelés tartós és tökéletes zárást biztosít. A 100 %-os tömítettség garantálja a huzat és pormentességet, a jelentős zajcsökkentést és akár 20-25 %-os megtakarítást a fűtési költségen. A szolgáltatást a helyszínen végzik, por és piszok nélkül. (A marógéphez porszívót csatlakoztatnak.)

Paliszander Kft.

Paliszander Kft.

Termékeik között rábukkanunk a nyílászáró szigetelőprofilokra, amelyek mérettel ellátott rajzokon is megtekinthetők. Céljuk, hogy termékeik, technológiáik, szolgáltatásuk az ipar mérvadó szintjévé váljon az optimális ár-értékarány figyelembe vételével. Legfontosabb számukra a vásárlói igények teljes körű kiszolgálása a megbízhatóság és a legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosításával. Ennek eléréséhez folyamatosan elemzik a vásárlói igényeket, és termékeik megfelelő választékát alakítják ki.

Sim-Line Bt.

Sim-Line Bt.

Régi ablakok gumiszigetelését azoknak ajánlják, akik gyorsan és olcsón szeretnének megszabadulni a lakásba bekerülő portól, és ezáltal növelni a nyílászárók hő és hangszigetelését. Viszont ez egy kompromisszum, amellyel lehetetlen elérni olyan értékeket, mint egy új műanyag ablakcserével.

Spórolj a fűtésen

Spórolj a fűtésen

Sokallod a fűtésszámlád? Spórolj a fűtésen! Egyre többen ismerik meg azokat a megoldásokat, amikkel pénzt lehet megspórolni a téli hónapokban. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon zavar téged fűtési költségednek magas összege. Kevesebbnek gondoltad, de több lett. És ráadásul állandóan emelkedik. A gáz minősége romlik, csökken a fűtőértéke. Biztosan felmerült már benned, hogy másnak hogyan sikerült csökkenteni ezt a kiadást. Te sokallod a tied. Mekkora megkönnyebbülés lenne, ha végre tudnád, hogy nem kell tavasszal az átalányon kívül kifizetni a túlfogyasztást, azaz csökkenne a fűtésszámlád. Ha nem bosszantanád fel magad a tavaszi gázszámlán, hanem az a kellemes meglepetés érne, hogy még vissza is kapsz a pénzedből, de legalábbis nem kell a zsebedből elővarázsolnod a hatalmas különbözetet.

Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása SZILIKONBÓL Ajtó és ablakszigetelő szilikon profilok, közvetlenül a gyártótól. Nyílászáró szilikongumi tömítőprofilok gyártása: nútba építhető, bepattintható szilikon O profilok 6 , 8 , 10 , 12 és 14 mm -es tömítőfej átmérővel. Ajtószigetelő ' embrió ' profil tömítés. Elérhető színek: fehér, átlátszó és barna színekben. Nagyobb megrendelés esetén, igény szerinti színekben is legyárthatók a szilikonprofilok. Egyedi nyílászárókhoz ( pl. vasszerkezetű ajtókhoz, garázskapukhoz, tetőablakokhoz, hűtőházi és meleg üzemű helyiségekhez, szilikon tömítőprofilok gyártását vállaljuk ! ** Óriási raktárkészlet ** Érdeklődjön mintaboltunkban: www.szilikontechnika.hu , Tel/Fax: 06 1 221 9212 , 220 9177 , 2730 504 ,, Szilikon profilok és szilikontermékek online webáruháza: www.szilikongumi.com

Szolár Kft.

Szolár Kft.

Cégük, a Szolár Árnyékolástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft 1993-ban alakult, elsősorban árnyékolástechnika, valamint kiegészítő termékek forgalmazása céljából. Szolnoki mintatermüket 2004-ben a kor követelményeinek megfelelően felújították, és még ez év végén Budapesten nyitottak egy új bemutatótermet.

Tuti menü