Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablak szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Nyitott - Z.E.H. [3. oldal]
részletek »

Ablak szigetelés képes leírás: Nyitott - Z.E.H. [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ablakszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 48 db
Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

Nyitott cellás szórt poliuretán hab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére.

Okinablak Bt.

Okinablak Bt.

A nyílászáró szervizelés területén széleskörű szolgáltatást sorolnak fel. Olyan szigetelőanyagokat használnak, ami véd a hő a hang és por ellen. A rögzítési technikájuk nem tesz kárt, nem csúfítja és nem koszolja össze a nyílászárót, viszont fixen tartja a szigetelést és így jelentősen megnöveli a nyílászáró funkcióját és élettartalmát.

Oswald János

Oswald János

Nyílászárók utólagos szigetelése egy korszerű német technológiával, amellyel utólag modernizálhatjuk ablakainkat. A szigetelés tartós és tökéletes zárást biztosít. A 100 %-os tömítettség garantálja a huzat és pormentességet, a jelentős zajcsökkentést és akár 20-25 %-os megtakarítást a fűtési költségen. A szolgáltatást a helyszínen végzik, por és piszok nélkül. (A marógéphez porszívót csatlakoztatnak.)

Paliszander Kft.

Paliszander Kft.

Termékeik között rábukkanunk a nyílászáró szigetelőprofilokra, amelyek mérettel ellátott rajzokon is megtekinthetők. Céljuk, hogy termékeik, technológiáik, szolgáltatásuk az ipar mérvadó szintjévé váljon az optimális ár-értékarány figyelembe vételével. Legfontosabb számukra a vásárlói igények teljes körű kiszolgálása a megbízhatóság és a legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosításával. Ennek eléréséhez folyamatosan elemzik a vásárlói igényeket, és termékeik megfelelő választékát alakítják ki.

Sim-Line Bt.

Sim-Line Bt.

Régi ablakok gumiszigetelését azoknak ajánlják, akik gyorsan és olcsón szeretnének megszabadulni a lakásba bekerülő portól, és ezáltal növelni a nyílászárók hő és hangszigetelését. Viszont ez egy kompromisszum, amellyel lehetetlen elérni olyan értékeket, mint egy új műanyag ablakcserével.

Hirdetés
Spórolj a fűtésen

Spórolj a fűtésen

Sokallod a fűtésszámlád? Spórolj a fűtésen! Egyre többen ismerik meg azokat a megoldásokat, amikkel pénzt lehet megspórolni a téli hónapokban. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon zavar téged fűtési költségednek magas összege. Kevesebbnek gondoltad, de több lett. És ráadásul állandóan emelkedik. A gáz minősége romlik, csökken a fűtőértéke. Biztosan felmerült már benned, hogy másnak hogyan sikerült csökkenteni ezt a kiadást. Te sokallod a tied. Mekkora megkönnyebbülés lenne, ha végre tudnád, hogy nem kell tavasszal az átalányon kívül kifizetni a túlfogyasztást, azaz csökkenne a fűtésszámlád. Ha nem bosszantanád fel magad a tavaszi gázszámlán, hanem az a kellemes meglepetés érne, hogy még vissza is kapsz a pénzedből, de legalábbis nem kell a zsebedből elővarázsolnod a hatalmas különbözetet.

Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása SZILIKONBÓL Ajtó és ablakszigetelő szilikon profilok, közvetlenül a gyártótól. Nyílászáró szilikongumi tömítőprofilok gyártása: nútba építhető, bepattintható szilikon O profilok 6 , 8 , 10 , 12 és 14 mm -es tömítőfej átmérővel. Ajtószigetelő ' embrió ' profil tömítés. Elérhető színek: fehér, átlátszó és barna színekben. Nagyobb megrendelés esetén, igény szerinti színekben is legyárthatók a szilikonprofilok. Egyedi nyílászárókhoz ( pl. vasszerkezetű ajtókhoz, garázskapukhoz, tetőablakokhoz, hűtőházi és meleg üzemű helyiségekhez, szilikon tömítőprofilok gyártását vállaljuk ! ** Óriási raktárkészlet ** Érdeklődjön mintaboltunkban: www.szilikontechnika.hu , Tel/Fax: 06 1 221 9212 , 220 9177 , 2730 504 ,, Szilikon profilok és szilikontermékek online webáruháza: www.szilikongumi.com

Szolár Kft.

Szolár Kft.

Cégük, a Szolár Árnyékolástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft 1993-ban alakult, elsősorban árnyékolástechnika, valamint kiegészítő termékek forgalmazása céljából. Szolnoki mintatermüket 2004-ben a kor követelményeinek megfelelően felújították, és még ez év végén Budapesten nyitottak egy új bemutatótermet.

Technikai segitség a Sári Szilikonfeldolgozó Kft.-től

Technikai segitség a Sári Szilikonfeldolgozó Kft.-től

A szilikon, mint alapanyag többféle módon optimalizálható a felhasználói igényekhez. Üzemük felkészült arra, hogy a különféle segédanyagaikkal, magas technikai tudású adalékaikkal a végtermékek tulajdonságait a felhasználóik egyedi igényei szerint állítsa össze, vagy az alkalmazási követelményeknek leginkább megfelelő receptúrát javasoljanak szakembereik. A megrendelés előtt célszerű áttekinteni a technikai segédleteiket.

Hirdetés
Thermo-Lak Kft.

Thermo-Lak Kft.

Oldaluk olyan megoldást kínál, mellyel csekély ráfordítással jelentős megtakarítást érhet el, miközben melegebbé, kényelmesebbé teheti otthonát. A lakások energiakiadásai közül a fűtésre költi a legtöbbet az ember, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy azért az energiáért is fizetünk, amellyel akarva-akaratlanul az utcát is fűtjük.

Utólagos hőszigetelés

Utólagos hőszigetelés

Néhány hasznos információ az utólagos hőszigetelés menetéről, valamint külső- és belső típusairól. Ha szeretnél részletesebb információkat kapni arról, hogy mikor a legalkalmasabb az utólagos hőszigetelés, és hogy a te otthonodba melyik típusára van szükség, akkor látogass el honlapunkra! Utólagos hőszigetelésen kívül természetesen más szigetelési formákkal is foglalkozunk.

Üvegezzünk - Budapest

Üvegezzünk - Budapest

A hőszigetelt üveg fő tulajdonsága a hőszigetelő-képesség, melyet a hő átbocsátási tényezővel jellemezhetünk 'k'. Az ablak hőszigetelő-képességét leginkább a beépített üvegfelület határozza meg, hiszen a toknál jóval nagyobb területet foglal el. Azok az üvegek nevezhetőek jó hőszigetelésű képességűnek, amelyeknek 'k' értéke kisebb háromnál.

Várbogyai Péter

Várbogyai Péter

A honlap lényegmegragadó felületén tudhatjuk meg, hogy elsősorban a régi, rosszul záródó nyílászárókkal tudnak 'csodát művelni' a korszerű technológia és a megbízható, megfelelően kiválasztott anyagok segítségével. A cég szlogenje : Bizalomért minőséget!

Z.E.H. Energetikai és építőipari Kft.

Z.E.H. Energetikai és építőipari Kft.

Egy igazán ötletes honlapon érünk el a cég ablakszigetelés szolgáltatásához. A szivacs, filc vagy profilgumik elhelyezése az ablakok, ajtók érintkező felületeire nem megoldás. Először az ablak zárszerkezeteit, működőképes állapotba hozzák, ha szükséges, akkor megjavítják, felújítják, végső esetben kicserélik. A deformációk csökkentése érdekében elvégeznek egy egyszerű passzítást. Egy speciális szerszámmal a nyíló szárnyban 6-8 mm mély 3 mm széles hornyot készítenek. Ebbe a horonyba, egy célszerszámmal beültetik a kör keresztmetszetű speciális szilikonkaucsuk szigetelő anyagot.

Tuti menü