Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablak szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Okinablak - Z.E.H. [3. oldal]
részletek »

Ablak szigetelés képes leírás: Okinablak - Z.E.H. [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ablakszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 47 db
Okinablak Bt.

Okinablak Bt.

A nyílászáró szervizelés területén széleskörű szolgáltatást sorolnak fel. Olyan szigetelőanyagokat használnak, ami véd a hő a hang és por ellen. A rögzítési technikájuk nem tesz kárt, nem csúfítja és nem koszolja össze a nyílászárót, viszont fixen tartja a szigetelést és így jelentősen megnöveli a nyílászáró funkcióját és élettartalmát.

Oswald János

Oswald János

Nyílászárók utólagos szigetelése egy korszerű német technológiával, amellyel utólag modernizálhatjuk ablakainkat. A szigetelés tartós és tökéletes zárást biztosít. A 100 %-os tömítettség garantálja a huzat és pormentességet, a jelentős zajcsökkentést és akár 20-25 %-os megtakarítást a fűtési költségen. A szolgáltatást a helyszínen végzik, por és piszok nélkül. (A marógéphez porszívót csatlakoztatnak.)

Paliszander Kft.

Paliszander Kft.

Termékeik között rábukkanunk a nyílászáró szigetelőprofilokra, amelyek mérettel ellátott rajzokon is megtekinthetők. Céljuk, hogy termékeik, technológiáik, szolgáltatásuk az ipar mérvadó szintjévé váljon az optimális ár-értékarány figyelembe vételével. Legfontosabb számukra a vásárlói igények teljes körű kiszolgálása a megbízhatóság és a legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosításával. Ennek eléréséhez folyamatosan elemzik a vásárlói igényeket, és termékeik megfelelő választékát alakítják ki.

Sim-Line Bt.

Sim-Line Bt.

Régi ablakok gumiszigetelését azoknak ajánlják, akik gyorsan és olcsón szeretnének megszabadulni a lakásba bekerülő portól, és ezáltal növelni a nyílászárók hő és hangszigetelését. Viszont ez egy kompromisszum, amellyel lehetetlen elérni olyan értékeket, mint egy új műanyag ablakcserével.

Spórolj a fűtésen

Spórolj a fűtésen

Sokallod a fűtésszámlád? Spórolj a fűtésen! Egyre többen ismerik meg azokat a megoldásokat, amikkel pénzt lehet megspórolni a téli hónapokban. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon zavar téged fűtési költségednek magas összege. Kevesebbnek gondoltad, de több lett. És ráadásul állandóan emelkedik. A gáz minősége romlik, csökken a fűtőértéke. Biztosan felmerült már benned, hogy másnak hogyan sikerült csökkenteni ezt a kiadást. Te sokallod a tied. Mekkora megkönnyebbülés lenne, ha végre tudnád, hogy nem kell tavasszal az átalányon kívül kifizetni a túlfogyasztást, azaz csökkenne a fűtésszámlád. Ha nem bosszantanád fel magad a tavaszi gázszámlán, hanem az a kellemes meglepetés érne, hogy még vissza is kapsz a pénzedből, de legalábbis nem kell a zsebedből elővarázsolnod a hatalmas különbözetet.

Hirdetés
Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása szilikonból

Szigetelőgumik gyártása SZILIKONBÓL Ajtó és ablakszigetelő szilikon profilok, közvetlenül a gyártótól. Nyílászáró szilikongumi tömítőprofilok gyártása: nútba építhető, bepattintható szilikon O profilok 6 , 8 , 10 , 12 és 14 mm -es tömítőfej átmérővel. Ajtószigetelő ' embrió ' profil tömítés. Elérhető színek: fehér, átlátszó és barna színekben. Nagyobb megrendelés esetén, igény szerinti színekben is legyárthatók a szilikonprofilok. Egyedi nyílászárókhoz ( pl. vasszerkezetű ajtókhoz, garázskapukhoz, tetőablakokhoz, hűtőházi és meleg üzemű helyiségekhez, szilikon tömítőprofilok gyártását vállaljuk ! ** Óriási raktárkészlet ** Érdeklődjön mintaboltunkban: www.szilikontechnika.hu , Tel/Fax: 06 1 221 9212 , 220 9177 , 2730 504 ,, Szilikon profilok és szilikontermékek online webáruháza: www.szilikongumi.com

Szolár Kft.

Szolár Kft.

Cégük, a Szolár Árnyékolástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft 1993-ban alakult, elsősorban árnyékolástechnika, valamint kiegészítő termékek forgalmazása céljából. Szolnoki mintatermüket 2004-ben a kor követelményeinek megfelelően felújították, és még ez év végén Budapesten nyitottak egy új bemutatótermet.

Technikai segitség a Sári Szilikonfeldolgozó Kft.-től

Technikai segitség a Sári Szilikonfeldolgozó Kft.-től

A szilikon, mint alapanyag többféle módon optimalizálható a felhasználói igényekhez. Üzemük felkészült arra, hogy a különféle segédanyagaikkal, magas technikai tudású adalékaikkal a végtermékek tulajdonságait a felhasználóik egyedi igényei szerint állítsa össze, vagy az alkalmazási követelményeknek leginkább megfelelő receptúrát javasoljanak szakembereik. A megrendelés előtt célszerű áttekinteni a technikai segédleteiket.

Thermo-Lak Kft.

Thermo-Lak Kft.

Oldaluk olyan megoldást kínál, mellyel csekély ráfordítással jelentős megtakarítást érhet el, miközben melegebbé, kényelmesebbé teheti otthonát. A lakások energiakiadásai közül a fűtésre költi a legtöbbet az ember, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy azért az energiáért is fizetünk, amellyel akarva-akaratlanul az utcát is fűtjük.

Hirdetés
Utólagos hőszigetelés

Utólagos hőszigetelés

Néhány hasznos információ az utólagos hőszigetelés menetéről, valamint külső- és belső típusairól. Ha szeretnél részletesebb információkat kapni arról, hogy mikor a legalkalmasabb az utólagos hőszigetelés, és hogy a te otthonodba melyik típusára van szükség, akkor látogass el honlapunkra! Utólagos hőszigetelésen kívül természetesen más szigetelési formákkal is foglalkozunk.

Üvegezzünk - Budapest

Üvegezzünk - Budapest

A hőszigetelt üveg fő tulajdonsága a hőszigetelő-képesség, melyet a hő átbocsátási tényezővel jellemezhetünk 'k'. Az ablak hőszigetelő-képességét leginkább a beépített üvegfelület határozza meg, hiszen a toknál jóval nagyobb területet foglal el. Azok az üvegek nevezhetőek jó hőszigetelésű képességűnek, amelyeknek 'k' értéke kisebb háromnál.

Várbogyai Péter

Várbogyai Péter

A honlap lényegmegragadó felületén tudhatjuk meg, hogy elsősorban a régi, rosszul záródó nyílászárókkal tudnak 'csodát művelni' a korszerű technológia és a megbízható, megfelelően kiválasztott anyagok segítségével. A cég szlogenje : Bizalomért minőséget!

Z.E.H. Energetikai és építőipari Kft.

Z.E.H. Energetikai és építőipari Kft.

Egy igazán ötletes honlapon érünk el a cég ablakszigetelés szolgáltatásához. A szivacs, filc vagy profilgumik elhelyezése az ablakok, ajtók érintkező felületeire nem megoldás. Először az ablak zárszerkezeteit, működőképes állapotba hozzák, ha szükséges, akkor megjavítják, felújítják, végső esetben kicserélik. A deformációk csökkentése érdekében elvégeznek egy egyszerű passzítást. Egy speciális szerszámmal a nyíló szárnyban 6-8 mm mély 3 mm széles hornyot készítenek. Ebbe a horonyba, egy célszerszámmal beültetik a kör keresztmetszetű speciális szilikonkaucsuk szigetelő anyagot.

Tuti menü