Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablak szigetelés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bt & - FG Tech [3. oldal]
részletek »

Ablak szigetelés képes leírás: Bt & - FG Tech [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ablakszigeteles.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 120 db
Bt & Sons Kft.

Bt & Sons Kft.

A tömítésfajták sok alkategóriával vannak ellátva. A BT&ONS Kft által forgalmazott több, mint száz fajta profilú tömítés EPDM, TPA, TPS alapanyagokból készül. A világhírű gyárak ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszere, valamint a termékek EN szabványokban előírt magas szintű műszaki paramétereknek való megfelelősége biztosítja a tömítések folyamatos kiváló minőséget.

Budaházi Ádám

Budaházi Ádám

A honlapon több szolgáltatás közül is válogathatunk. Régi ajtók, ablakok szigetelését is végzik svéd technológiával, bemarásos módszerrel, szilikon gumi felhasználásával. Ha szükség van rá kisebb asztalosmunkát is vállalnak.

Carpenter asztalos

Carpenter asztalos

Vállajuk elvetemedett nyílászáróiak javítását, svéd rendszerű szigetelését. Amennyiben nem szándékozik nyílászáróit kicserélni, de még is jelentős energiamegtakarítást szeretne elérni, ideális lehet nyílászáróinak svéd rendszerű szigetelése. Ebben az esetben a régi tokszerkezet megmarad, azonban egy speciális tömítőanyaggal az ablakok, és a tok közötti rész hermetikusan lezárjuk, így a külső és belső légtér közötti légcsere teljesen megszűnik. Ennek köszönhetően a téli fűtési költségének minimum 20%-a megspórolható, komfortérzete nő hiszen a külső légtérből sem a zaj nem szűrődik be, sem por nem jut a lakásába.

Colourman Kft.

Colourman Kft.

Előnyöket és tanácsokat is ír az oldal. Akinek régi típusú bejárati ajtaja és ablakai vannak, az tudja, hogy a szigeteletlen nyílászárók mindig 'húznak'. A tömítetlen nyílászárók résein át a meleg levegő kiáramlik a lakásból, a hideg levegő pedig beáramlik. Ez sok esetben érezhető, sőt egy égő gyertya segítségével látható is, hogy a léghuzat megmozgatja a gyertya lángját. A réseken ezen kívül sok por is beszűrődik a lakásba, és a zajból is sokat beeresztenek az ajtók, ablakok.

Common Bt. - Miskolc

Common Bt. - Miskolc

A következő típusú hőszigetelt üvegeket gyártják: - 4mm float üveg-16mm légrés-4mm float üveg U:érték 2.6W/m2k; - 4mm float üveg-16mm légrés-4mm LOWE U:érték 1.3W/m2K; - 4mm float üveg-16mm légrés ARGON gázzal töltve-4mm; LOWE U:érték 1.1W/m2K

Hirdetés
Csináld magad ablakszigetelés.

Csináld magad ablakszigetelés.

Csináld magad ablakszigetelés. Ablakszigetelés tanfolyam oktatóvideókkal, részletes leírással és fotókkal illusztrálva. Ha szeretné elkészíteni lakásának nyílászáró szigetelését saját kezűleg akkor az oldalon hasznos tanácsokat kap.Hasznos információkat kap a kellékek, alapanyagok beszerzésének helyéről.

Darkness Bt.

Darkness Bt.

Azoknál a lakásoknál ahol a nyílászárok rosszul zárnak, hibás vagy sérült vagy éppen nem létező szigetelés van ezek pótlására marásos technológiával szilikon gumit tesznek az ablak keretébe. Ezáltal nagymértékben csökkenthető lakásokban az úgy nevezett hőmennyiség csökkenés.

Demény-Fa - Budapest

Demény-Fa - Budapest

Az egyszerű hőszigetelt üveg két float-üveg táblából áll, melyek egy hermetikusan lezárt, páramentesített légréssel vannak elválasztva. A lezárás két lépcsőben történik, az első tömítés egy speciális párazáró, ami egyúttal az üvegtáblák rugalmasságát is biztosítja. A második tömítés a gázokkal és nedvességgel szembeni védelmen kívül a hermetikusan lezárt egység mechanikai szilárdságát is szavatolja. Ez a kettős tömítés jellemzi az összes többi, különböző funkciójú hőszigetelt üveget.

Dolatti Épker Kft.

Dolatti Épker Kft.

A honlapon megtaláljuk a nyílászáró szigetelést és javítást is. Legtöbb esetben egy átlagos családnak nincsenek lehetőségei, szerszámai a különböző épületszerkezeti-, gépészeti berendezések és használati eszközök javítására, szerelésére, cserélésére. Ez nem okoz problémát mind addig, amíg tudunk kihez fordulni segítségért. Ők ebben tudunk folyamatos és naprakész megoldást kínálni.

Hirdetés
Duplo-duplex Kft.

Duplo-duplex Kft.

Speciális kizárólag erre a célra kialakított marógépükkel bemarnak egy 4-6 mm-es hornyot az ablakok nyíló szárnyaiba. Mivel a marógépre egy porszívó van szerelve ezért semmilyen por, kosz nem keletkezik a bemarás során.

Energiatakarékos passzívház

Energiatakarékos passzívház

Boros Passzívház a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. A passzívházakat télen elsősorban a nap fűti, nyáron a kellő árnyékolás hűti. Ezzel ellentétben a hagyományos épületeink vagy magasabb komfortot nyújtanak, vagy takarékosabban üzemelnek, a kettőt egyszerre képtelenek biztosítani. A passzívházakban üzemelő hővisszanyerős, szellőztető rendszer éjjel-nappal friss és egészséges levegőt biztosít.

Euro-larm Kft. - Zajvédelem

Euro-larm Kft. - Zajvédelem

A homlokzatok akusztikai szempontból gyenge elemei a nyílászárók (ablak, ajtó, szellőzőnyílás). A követelmény lakásbelső ajtó laboratóriumi hangszigetelésére mindössze Rw+C = 20 dB a szabvány szerint. Többlakásos lakóépületben a lakások bejárati ajtajának követelménye 25 (28), vagy 33 (36) dB. Az utóbbi értékeket a felső kategóriás, különleges rétegszerkezetű és/vagy nagy tömegű ajtók tudják teljesíteni. A helyszínen beépítve 1-5 dB szigetelésromlásra kell számítani. Figyelem! A gyártó/forgalmazó gyakran csak az Rw értékét adja meg, de ne feledjük, hogy a C érték negatív. Ablaknál csendes környezetben Rw = 32 - 39 dB hanggátlás is elég, de városi főútvonal mentén Rw = 43 - 47 dB hanggátlású ablakra is szükség lehet. Egyesített táblájú ablakkal sohasem lehet olyan jó hangszigetelést elérni, mint a hagyományos, kapcsolt gerébtokos ablakszerkezettel, ahol a két üveg távolsága 130 mm.

Europond Kft.

Europond Kft.

Ezen az oldalon olyan szigetelőrendszert találunk, amely a pontatlanul záródó, szigeteletlen fa nyílászárók hőtechnikai tulajdonságainak javítását, fűtési energia megtakarítását eredményezi, melynek lényege, hogy a felhasznált speciális kiképzésű szigetelőprofil közvetlenül a fa ablak-, illetve ajtókeretbe vagy szárnyba kerül beépítésre.

Eurotrade 21 Kft.

Eurotrade 21 Kft.

Itt tartósan rugalmas tömítő- és ragasztóanyagot szerezhetünk be. Jól tapad alumíniumhoz, színesfémhez, acélhoz, üveghez, üvegszövethez, kerámiához, hőre keményedő és lágyuló műanyaghoz, fához és egyéb anyagokhoz. Tömítésekhez, elasztikus ragasztásokhoz és szigetelésekhez az ipar számos területére. Jól ellenáll a legtöbb oldószernek, olajnak, üzemanyagnak, tengervíznek, ipari gázoknak, higított savaknak, sóoldatoknak, tisztítószereknek és gyümölcssavaknak.

Ezermester fórum

Ezermester fórum

Ezen az oldalon témához illő, hasznos hozzászólásokat és információkat talál a kedves böngésző. A valódi, tapasztalatokon alapuló ötletekkel bárki könnyebben nekikezd annak a feladatnak, aminek az energia megtakarítása az eredménye.

Fenster Plast

Fenster Plast

A Fenster Plast jelenleg minden nyílászárójába alapáron kínálja az 1.0 W/m2K argon speciális, magas hőszigetelésű üvegezést. Az oldalon rövid leírást találunk a különféle műanyag nyílászárókban használatos üvegekről.

FG-Tech Kereskedelmi Kft.

FG-Tech Kereskedelmi Kft.

Az újonnan beépített, szigetelt ablakok esetén visszatérő probléma, hogy a légzárás miatt megszűnik a szellőzés, így a pára lecsapódik a hideg ablaküveg felületen. Ilyenkor jó megoldás a páramentesítés, mely kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, és nem fog folyni a víz az ablaküvegen. A páramentesítés céljára a legalkalmasabb eszköz az elektromos páramentesítő készülék.

Tuti menü